I'm back!

Tjo! Nu är jag tillbaka igen! :D (haha, får se hur länge det varar...)
Idag har det inte hänt så mycket, än så länge. Senare drar jag till Odensbacken och träffar Louise och massa annat roligt folk! Kanske sover hos Louise ikväll också :)
Förövrigt så har veckan faktiskt gått jättesnabbt! Det känns som att det var söndag igår, eller nått. Tråkigt nog så är det konfirmation imorgon.. Men efter det så ska jag i alla fall träffa Karl och kanske Niclas, får se hur det blir med det! På söndag så ska vi på gudstjänst också, haha Louise ska döpa sig (!!!) och jag känner på mig att jag inte kommer kunna hålla mig för skratt, men jag har fortfarande inte riktigt fattat hur hela dopet ska gå till.. Dom ska väll inte blöta ner hennes huvud, eller?




bloggpaus

Hej, jag känner att jag behöver ta en paus från bloggen ett tag. Just nu får jag känslan av tvångst till att uppdatera. Det är inte därför jag bloggar, jag gör det för att jag ska skriva av mig.
Så jag tar en liten paus, och sen kommer jag tillbaka när jag känner för det! :) har det bra!♥


''Emma, vad är det här?''

Halloj! Idag slutade vi kvart över tolv, hur underbart som helst! Imorse fick vi fylla i någon enkät i två timmar, fast vi fick gå lite tidigare.. Så jag har haft två lektioner idag. Riktigt skönt!

Igår följde jag med Julia hem först. Tillsammans med Emma och Molly. Sen efter ett tag så gick jag, Emma och Molly ut och mötte upp Agnes, sen var vi ute och gick i 1-2 timmar. Efter det så skulle jag och Emma äte hemma hos Emma, då gick Molly och Agnes ut så länge. Sen när vi sen på kvällen gick hem till Emma igen och kommer upp på hennes rum så ligger 5 utav hennes plagg som ett hjärta på hennes golv, och sen ligger det en lapp (toalett papper) på hennes kudde, där det står godnatt älskling. Emma blev jätteskraj, haha. Hon trodde det var Lukas, så honom skällde hon ut, sen frågade hon sin mamma men det var inte hon heller, sen frågade hon Christian men han fattade ingenting. Sen säger Molly Vill ni höra en rolig historia?
Och det ville vi ju, då berättar hon att nät jag och Emma satt nere i köket och åt så smög Molly och Agnes in igen, utan att varken, vi, Emmas mamma, pappa, lillebror, mormor och morfar märkte något. Dom gick upp på Emmas rum, och sen efter att dom hade gjort hjärtat och skrivit så smsar Moly till Emma jag tror att jag glömde min tröja hos dig.. (dom skulle nämnligen skrämma Emma) och Emma svarar aha, men nu har vi redan gått. Så då hade jag och Emma alltså redan gått ut och tänkte möta upp dom. Hahah, så dom satt hemma hos Emma och gömde sig i hennes säng utan att Emma ens var hemma.. Jag orkar inte berätta resten.. Snacka om sjuka människor!

Nu ska jag ut på en prommis, hare bra!


Just nu

Klockan är snart 8 och solen steker!

Just nu

Klockan är snart 8 och solen steker!

Veckans blogg

Jag är med i Veckans blogg på Samantthas blogg.
varför inte delta du med? ;)


klicka på bilden för att komma till tävlingen!

magspjälkning?

Tja, för tillfället så sitter jag i Tommys fåtölj och kollar på nyheterna, på allt kaos i Japan. det är hemskt!
Idag har jag inte gjort något speciellt, bara pluggat. Har prov i No imorgon, om magspjälkningen.. Fattar inte så mycket, så det får väll gå som det går. Nä, nu ska jag fortsätta att läsa om alla mysiga tarmar!


bus!


colors


Alla dessa klockor som Linnea har. Så fort jag rörde min hand när jag hade alla klockorna på min arm så pep det från varenda klocka! Haha, Linnea skrattade i massor, och jag kände mig bara handikappad..
fick föresten en vit av henne, söta Linnea!♥

Trassel

Hej, inte för at skryta men jag vaknade faktiskt upp brevid världens bästa! jag vet att du blir avis!
Igår kväll kollade vi på Trassel. Sjukt bra måste jag säga! Fy sjutton vad jag och Linnea skrattade!
Gud så kul alltså! Haha.  hehe, nu har vi precis kollat på den igen ;)
Sen när vi skulle sova igår så satte hon på en annan film, shopgirl. den sög!
rekomenderas verkligen inte!

haha, jag drog med Linnea på gudstjänst idag :p Hon såg inte så speciellt road ut. Dessutom så satt hon bara och smsade hela tiden i alla fall. Ouppfostrad unge det där alltså!


den här däremot rekomderas starkt!

RÖSTA PÅ SWINGFLY!

HAN BJUDER ALLA SOM BOR I MELLÖSA PÅ BILJETTEN TILL EUROVISION SONGCONTEST OM HAN VINNER!

präst och fönsterputsare?

nu sitter jag hemma hos Linnea och kollar på melodifestivalen. Melodi nummer 2 sög!
The moniker är ju faktidktrolig :p

Danny gjorde ''i faderns och sonens och den helige andens namn'' när han hade sjungit klart, och då började jag skratta lite. Så visade jag hur Britta (prästen som vi har i konfirmationen) gör, och sen säger Linnea: Jag ville bli Präst när jag var liten, och Filip ville bli fönsterputsare *värsta flinet*
hahaha, gulligt!


passar ju perfekt!

The sims 2

Hej, nu har jag kommit hem från skolan. Jag ska installera alla mina sims på min dator ikväll!
Men den första skivan är borta :( Ska fråga någon om jag kan låna. Men alla har ett sånt där man måste installera 4 skivor och det orkar jag inte. Ska höra med Elise vad hon har för något.
aja, hör av mig senare när jag har något lite roligare att berätta ;)

du är världens bästa!



Bara av det där lilla så får du mig att bli så lycklig.

Jag tror inte riktigt att du förstår hur glad jag är över att ha dig som min vän. Du är så himla underbar så det finns inte ord! Du ska bara veta att efter att du och jag blev så tajta så har jag varit en lyckligare människa. Du har visat mig vad äkta vänskap innebär. Du är en sån vacker person Linnea!

Vi har haft så himla roligt ihop, och jag har så många fantasktiska minnen efter våra helt sjuka dagar tillsammans!
Kommer du ihåg förra vintern då vi gick till lekparken och skulle ta kort, vi gick upp på massa uppskottad snö och dina ben bara försvann ner i snön, varje gång du lyckades ta dig upp så ramlade du ner igen. Och jag bara stog där och skrattade och tog kort på dig! haha.
Det finns så mycket mer! Grönalund, alla gånger i Funäsdalen, snigeldagen, när vi la oss under min säng hos mamma utan anledning, och mamma tog kort på våra fötter som stack ut.
Jag kan skriva hur mycket som helst, men just nu sitter jag bara och grinar, det är obeskrivligt hur mycket du betyder för mig!
Du gör mitt liv lite mer värdefullt. Linnea jag älskar dig, verkligen! Det finns ingen som du! ♥


Jag har ångest!

För att jag vill spela The sims 2!? Jag tror att jag har gått och blivit knäpp! Jag har inte spelat det på kanske ett år och helt plötsligt så vill jag spela det direkt! Men jag hade ju inte det här hos pappa, en rejäl glädjedödare..
Julia vi måste ta våran Sims kväll/natt snart, innan jag bryter ihop totalt!

Idag har det inte hänt så värst mycket. Skulle ha åkt till mamma men det gör jag imorgon istället, blev så sent nu.

LINNEA ÄR DUM! JAG SKREV IGÅR ATT HON BAJSADE, (ELLER ATT HON GJORDE ''NUMMER 2'') MEN HON LOGGADE IN PÅ MIN BLOGG OCH TOG BORT DET! DUMMA, ELAKA, LINNEA. nu vet ni det i alla fall, att Linnea BAJSADE igår när jag skrev mitt inlägg.


bilden är till dig, min älskade Linnea.

Hemma hos Linneapea

Hej, LINNEA ÄR BÄST TJALLALALLALLA PUSS / älskling <3

Nog om det, följde som sagt med Linnea hem. Vi skulle plugga men det var vi inte speciellt duktiga på. Fast jag gjorde i alla fall liiite. Har prov i hemkunskap imorgon, boken är hemmaså jag får läsa lite när jag kommer hem.
nu kom prutten ut från toan så nu ska jag in i stanken..

kanske ska bättra mig..

Haha, Katarina kom upp med tidningen och bad mig läsa det som hon har strykit under..
är inte den bästa på att hålla i ordning på mitt rum. ;)


ni kanske får zooma lite för att se vad det står..


skit på er killar!

Tja, jag är verkligen världsbäst på att köra fyrhjulingen! Jag körde hyffsat snabbt utan köra på någon gund! ;)
Pluggningen har ju gått sådär.. jag fastnade här och sen åkte jag och hämtade hundarna hos farmor, sen åt jag och nu hamnade jag här igen. Men jag ska faktiskt gå ner och diska snart, duktig som jag är.

Idag är det den Internationella kvinnodagen, och alla killar säger bara ''fast vi har ju alla andra 364 dagarna''
Vilket inte stämmer eftersom dom har en Internationell mansdag. Ville bara upplysa er om det killar.

nämen tja!

Det känns som att jag inte har skrivit något på kanske, en vecka? Fast det har jag ju :D duktigt av mig!
Igår var jag in till stan med Louise, följde med henne för att emma inte kunde :p
Hon tog hål i örat,  ni kanske har sett en video på det på hennes blogg, om inte klicka här
Jag drack CocaCola Vanillia igår också. Den var faktiskt hyffsat god. Men den vanliga är godare ;)

Nu så är det ju som sagt min pluggdag idag så jag ska väll börja, innan jag glömmer bort det. Lätt hänt..
Jag återkommer när jag känner mig någelunda färdig..


skor!

Tjena, jag har inte varit så speciellt aktiv här dom senaste dagarna men jag har haft fullt upp med annat. Jag stannar kvar hos pappa en vecka till. Har ingen lust att dela säng med min syster i en hel vecka..
Idag så har det inte hänt så mycket. Jag var i alla fall och hämtade ett par skor som har kommit. Jag och mamma beställde hem dom förra veckan tror jag.


jag ska måla hela världen lilla mamma

Nu har jag precis varit och hjälpt pappa med att måla. Men det var så himla tråkigt, så han skulle bara ta det lilla som var kvar sen skulle han och Katarina börja med att sätta upp tapeter.
Idag kommer Cornelia också, tror jag. Annars händer inte så mycket mer här nere i Bondevrak ;)
Kanske springer ut och fotar lite innan det blir mörkt, får se.


bara jobb och jobb.

Hej, idag var det skola som vanligt, den var lika tråkig som vanligt, jag var lika trött som vanligt. Ja, allt var som vanligt.. När jag kom hem så hjälpte jag pappa med att sätta upp väv på några väggar i det som ska bli ett vardagsrum. Sen åt vi lite mat. Blev hemmagjord pizza, smaskens!
Ja, jag har inte så mycket mer att säga nu. Ni får ha det så bra så hör jag av mig imorgon. Puss och godnatt!


godnatt alla korvar!

Ja, meningen över här är liksom meningen med hela det här inlägget, så läs rubriken igen. Sen tackar jag för mig, jag återkommer imorgon!


klicka för en överaskning!!


bosniska sockor, eller nått.

Haha, egentligen så visar jag dom här bara för att Emma ville se hur dom såg ut. Jag pratar med henne i telefon och då berättade jag att jag hade på mig ett par bosniska sockor och då undrade hon hur dom såg ut men jag visste inte riktigt hur jag skulle förklara så jag tog kort på dom helt enkelt.Dom är gjorda av en Bosnisk tjej och på ett boskniskt sätt.
Det blev väldigt mycket ''bosnisk'' i det här inlägget.. ;)

ni får skratta, jag gör det nämnligen själv!

dom är jättevarma, men jättefula.

solen skiner himlen är..?


man blir ju så lycklig!

Hej, nu har jag kommit hem från skolan. Jag skrev aldrig något mer igår för jag var hos farmor och farfar hela kvällen, och busade med Ella. Vi gjorde loppor (ni vet sånna som man viker av papper, som man jämt gjorde när man var mindre) och eftersom att Ella inte har lärt sig läsa än så fick vi rita bilder på det som man skulle göra.. Ella bestämde vad man skulle göra och jag fick rita, är ju inte den bästa på att rita ''berätta vem du är kär i''..

Det var gårdagen det. Idag så ska jag inte göra någonting alls. Funderar på att kanske ta mig en tur ut med kameran nu när det är så fint väder. Sen ska jag ringa och prata lite med Johanna också. Om hemtelefonen fungerar nu så här efter flytten. För oturligt nog så har jag inga pengar på mobilen.
Jag öppnade fönstret för att det var ungefär 100 grader i mitt rum, sen efter bara en liten stund så hör jag hur fåglarna börjar kvittra dom där typiska ''vår'' trudderlutterna, vårkänslan spreds i hela kroppen! Gjorde min dag till en gladare en.

dagens facelook.. eller nått



godmorgon

Nu ska jag snart sticka upp och borsta tänderna sen ska jag gå till bussen.. Usch, jag vill inte gå till skolan!
Aja, dagens outfit och facelook kommerupp sen när jag har kommit hem igen.
Efter skolan så ska jag gå till farmor och farfar, för att farfar fyller år idag. Grattis! Kanske hör av mig därifrån.

Grattis i efterskott Louise! :D (jag sa grattis i förskott igår fast på sms, så att ni inte tror att jag glömde det liksom. hihi)


RSS 2.0