kul liv

Sitter nere i bageriet och har hur tråkigt som helst, Emma är duktig och städar så fint!
tralallalallalala jag har inte så där jätteroligt. och nu ska jag läga upp en random bild för att jag är rabdom.


tja

ja, tja var ordet. Sitter hemma hos Emma just nu. Vi har varit på john Bauer idag, elev för en dag och det verkade bra. Dom hade fått gjort massa roliga fotouppgifter osv, verkade hur kul som helst! Jag tror det blir John Bauer för min del faktiskt. Nu skulle vi fixa något så bäst jag skyndar mig bort till Emma innan hon får utbrott..
ha't så bra som bara går!


storm

jag vet att jag typ är den bästa av på att uppdatera här, helt sinnessjukt hur bra jag är faktiskt!
Idag har jag mest degat i soffan, var också ute med kameran och tog kort på Zebulon. Han var helt galen för att det blåste så mycket, han for runt som om han var hög eller något..
Nu ska jag snart börja packa och sen ska jag åka till mammi och mysa sista timmarna på helgen.

min favorit på jorden ♥

hemma från staden

Åkte in till stan idag med emma, skulle köpa en ögonbrynspenna men fick även med mig ett par byxor och en blus med mig hem!
Imorgon kör vi på luffardag, så kan väll sova typ en halvtimme längre, underbart! Att vi inte gör det oftare?!
Eftersom jag har så sjukt ont i ryggen så ska jag snart lägga mig och sova så jag slipper tänka på det.. kan ha någonting med urinvägsinfektionen att göra, vilket inte är sådär super kul. Har i alla fall fått tabletter som jag ska äta nu, nu köttar vi bort skiten!

finaste flickorna!

Halli-hallå! Det var ett tag sen.. Haha jag är så duktig på det här alltså!
Pallar helt ärligt inte, men jag ska försöka att ta tag i det här nu, jag lovar! Har fått urinvägsinfektion, och jag dör varje gång jag går på toa, det här kan vara det värsta någonsin faktiskt!

med bilderna säger jag godnatt!

jag älskar er, ni är världsbäst!


konstigt nog saknar jag dig.

Idag har varit en väldigt seg dag. Alltså, jag vet inte vad jag ska skriva.. har absolut ingenting att berätta. förutom att jag saknar sommaren, värmen. 
Himmel vilket roligt inlägg jag drog till med! Aja.. Peace.

lördaaag

Tjolahopp! Igår var jag hos mormor och morfar, morfar fyllde år så vi firade honom lite. Därav ingen uppdaterng igår..
Idag fyller Tobias år, grattis! Så det blir firande idag igen, inte för att det är en dålig sak.. jag menar man får ju fika! Jaha, jag ska väll dra mig neråt och visa att jag lever! Ha det gött!


hatar mörkret!

När jag kommer hem så från skolan så är det ju redan mörkt ute! Blir förbannad, när jag gick av bussen så var det jättefin solnedgång med dimma osv. så då skyndade jag mig hem och hämtade stativet och kameran men så fort jag var tillbaka och skulle ta kort så var det ju såklart för mörkt..
nu kan det börja bli ljust igen, tack!

Nu ska jag snart sätta mig och plugga lite, är ju inte så där övertaggad precis, men shit the same! Måste ju göras..


En bild blev det i alla fall, dock inte på solnedgången.. hehe. bara 30 sekunders slutartid

en vecka kvar!

Hejsan hopssan! Haha lite vrickad dag faktiskt.. Efter skolan så stog Jakob med cykeln utanför, och då satte jag mig på pakethållaren och sa ''skjutsar du hem mig nu eller?'' ironiskt.. men det slutade med att han gjorde det. Så han skjutsade hem mig på cykeln hela vägen ner till pappa!? Helt ärligt förstår jag inte hur du orkar, men tack i alla fall! Värsta snällt! Han blev i alla fall kvar här och nu har han precis åkt hem. (han blev hämtad så stackaren behövde i alla fall inte cykla hem)
Vi har inte gjort speciellt mycket, jag har provat massa fula kepsar osv. och han har skrattat typ.. Sen gick vi till Elise en sväng, sjuklingen bjöd på kladdkaka! krya på dig stumpan!

Aja, nu ska jag inte skriva mer, min magkänsla säger att internet kommer att slå ifårn vilken sekund som helst nu, hare grymt!


nybadad kisse

Haha badade Zebulon, jag dog flera gånger! Så himla ful..


aw, stackare! Att bada var ingen favorit..

åker till far min

Vilket kan betyda att jag kommer vara extra dålig på att uppdatera, men jag ska försöka så gott jag kan! Det internet vi har där nere är uselt, med tanke på den dåliga täckningen.

Nä nu ska jag packa så jag är klar med det, kan hända att pappa får något ryck och står utanför dörren helt plötsligt, och jag har inte ens packat klart..

random bild

Beck

Kollar på Beck - Mannen utan ansikte, ganska så äcklig faktiskt.
Nu ska jag kolla vidare på den och sen ska jag sova, så att jag kommer upp till skolan imorgon.. Är verkligen inte sugen på det! Jaja, sånt är livet!
Godnatt.


osminkad tjej


föresten!

tryck på f5 vetja!

frida nilsson har tränat!?

Körde en halvtimme på träningscykeln.. Trampade på ganska bra så hela jag var som spagetti när jag gick in i duschen! Måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv! Det är inte ofta jag cyklar helt spontant.

Igår kväll så träffade jag Josef, David, Matthias, Jaickob och Emma. Först var vi hemma hos Josef en stund, sen gick vi till kyrkan där det var lite mer härligt folk! En riktigt trevlig kväll med andra ord!
Idag har det inte hänt så mycket mer. Jag har kollar på film, hundtricket. En gammal goding! Sen har jag pluggat, slöat och nu tränat.

En bild från igår kväll/natt när jag och mamma var uppe i kyrktornet.


fotatattatta

japp! nu ska vi ut och fotografera oss lite, med våran fina miley cyrus sminkning! niiiiiice!


gaaaaaaah

miley cyrus är galet snygg, speciellt i musik videon till who owns my heart! Helt sinnesjukt faktiskt.
ska tacka dig stort johanna larsson, känner mig så himla mycket vackrare nu när du visat mig den videon! eller?

omg.

nämen tja!

Okej, nu ska jag försöka ta tag i det här.. Haha jag suger verkligen!
Nog om det, det har inte hänt så mycket.. I helgen var jag med mina underbara vänner. På lovet har jag väll inte gjort så där jätte mycket, ska till johanna ikväll och sova där.. Kan bli galet! Nu sitter jag och sanna och dunkar massa chill musik, livet är tokigt bra alltså!

Har suttit och kollat på lite snyggingar på Junkyard.. Ingenting speciellt men kanske kan önska sig någonting till födelsedagen.. 12 dagar kvar!

RSS 2.0