sorry!

Tjo, jag har inte skrivit något här tack vare att jag inte har orkat, och för att jag har haft bättre saker för mig. I söndags konfirmerades jag, jag fick pengar, en kattunge osv.
igår var jag hemma och gosade/busade med min bebis, och sen på kvällen gick jag, cornelia och elise ner och fiskade, men någon fisk blev det inte.
Nu har jag precisvarit ute och målat på gargedörrarna lite grann tilsammans med tobias. Men han den jäveln får ju i alla fall betalt.

Min lilla kisse är underbar, han ligger brevid mig nu och är väldigt fascinerad utav datorn..

andra avenyn på trottoaren?

Tjoo, nu sitter jag hemma hos Louise, sover här inatt! Erik var med oss en stund också. Och sen när vi väntade på hans buss hem så hade jag precis varit och hämtat mina grejer som jag skulle ha med till Louise, så bara för att vi hade så tråkigt så satte vi oss på trottoaren och kollade på andra avenyn :)

tog även en söt bild där på trottoaren!


jordgubbar är gott!


hello!

Igår kom jag hem från Italien, det har varit grymt underbart där! Kommer att sakna att prata skit framför näsan på folk som ändå inte förstår vad man säger.. Hahah!
Bilder får jag försöka lägga upp senare ikväll för nu måste jag packa upp allt och sen måste jag fixa mig inför fotografering! Så ja, nu måste jag skynda mig.


byebye sweden!

Jahopp, ska väll säga hejdå nu, men jag är ju tillbaka på måndag med massa bilder (om jag orkar lägga in dom..)
I alla fall så är jag i princip klar nu. Jag ska bara duscha och sen är jag redo. Känner att jatg kommer att dö lite halvt nu när jag inte ens kommer att se min mobil, då jag måste lämna kvar den hemma på grund utav knäppa regler :) Jippie!
Aja, nu ska jag knalla in i duschen och fixa resten. Ha det bra nu gott folk för det ska jag! :D

redo för resa!

Hej, nu har jag precis kommit hem från stan, vi har varit inne och växlat pengar till Rom-resan. Känns jättekonstigt att jag vid den här tiden imorgon kanske precis har gått av planet, om vi inte har kraschat vill säga.. Haha, nej det tror jag nog inte att vi kommer att göra!
Det ska bli skönt att komma bort några dagar! Men nu ska jag inte sitta här och babbla massa, Tobias och Cornelia kom nu, så jag sja väll gå och hälsa på dom.

chill i hampetorp!

Hejsan, filmkvällen igår bestod utav en film.. Och en film imorse. Vilken filmkväll det blev där! Haha aja, vi hade roligt i alla fall!
Idag så har vi bara tagit det lugnt och haft det bra i hampetorp.
Nu ska jag snart kolla på en film, funderar på Yes man men vi får se. Finns inte speciellt mycket mer att säga men jag tänkte visa er några riktigt vackra bilder innan ni drar vidare till facebook eller nästa blogg!


filmtajjjjm

Nu sitter självaste Frida Felicia Nilsson i hampetorp :o haha, nej men jag är i alla fall hos Molly, vi ska ha filmkväll!
Och snart kommer Emma också, känns som att det här kommer att bli en helt suverän kväll!
Enligt david så ska vi kolla på ''Den Där Mary'', den är tydligen helt underbar! Får se om vi laddar ner den eller inte :)


old pic <3

sista gudstjänsten i mitt liv!

He på er! Igår så åkte jag och Linnea till Erik, dit kom även Simon, Matthias, Molly och Jonathan. Vi skulle ha haft en grillkväll men eftersom vädret inte riktigt var på topp så fick grillningen bli av på spisen i en stekpanna..
efter som jag har min ''vecka'' så kunde inte jag bada igår, Molly gjorde inte heller det.. vet inte varför men ah. Så när dom andra sprang ut och hoppa i poolen och sen ner i bastun så stog jag och Molly och dansade loss till Markoolio. Vilka minnen man har till alla hans låtar alltså!

Nu ska jag snart gå och äta frukost och sen ska jag gå iväg på den sista, (förhoppningsvis) sista gudstjänsten i mitt liv!
ha ett bra liv!

katrinelund

Hej!
igår när jag kom hem så satte jag mig framför min underbara dator och kollade på Andra Avenyn, som Karl säger så har jag nog gått och blivit en såkallad ''AA nörd''.
kollade i alla fall på sex avnsitt, hehhe tre timmar.. ,en jag kan verkligen inte sluta när jag väl har börjat! Sen när jag var stark nog för att sluta så gick jag ochjennifer ner till Ica och köpte cola till kvällen. Senare åkte vi till katrinelund och träffade folk. Firade sommarlovet kan man väll säga. Haha när vi precis hade kommit så kom även polisen, så då försvann alla som hade sprit.. men dom kom ju tillbaka sen när polisen hade hittat det och hällt ut det :)
Det var lite halvt segt där, flera stycken var bara totalfulla. Och jag och Emma, Eken occh David som var nykra var dom enda som försökte liva upp det lite med att dansa! Haha Emma och min tango alltså!

Snart bär det av till min älskling Linnéa! Undra vad som händer hemma hos familjen Carnebrant idag..

 älskar dig♥

sommarlov!

tjenare!
idag var det skolavslutning och jag är så grymt lycklig just nu! Det ska bli så j**** skönt att slippa skolan ett bra tag! Hehe, jag och Molly sjöng i kyrkan, och herrejösses vad mycket människor det var där! Jag blev helt paff när jag satte mig där framme.. Aja, det gick bar i alla fall, min fot skakade som jag vet inte vad! Men annars gick det helt okej.
Jag har inte tagit några bilder över huvudtaget men Molly kanske lägger upp något på hennes blogg.

för övrigt så har det inte hänt något nytt. Ska snart fixa en ny design.. ska bara komma på hur den ska se ut först ;)

RSS 2.0