tråk-onsdag

Jahapp, då hamnade man i skype med massa härliga pojkar idag igen då, är ju alltid trevligt!
Skulle skriva klart So:n men klantig som jag är så glömde jag ju boken hemma så det sket sig. Aja, han får den väll imorgon dåroj!
Har inte så mycket att berätta, mer än att mitt liv är väldigt tråkigt just nu.

jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.

Melissa Horn – Jag saknar dig mindre och mindre
Melissa Horn – Under löven

lite stolt..

jag är lite stolt över den här redigeringen faktiskt. läggmärke till alla saker jag tagit bort så snyggt, haha nej men ni får inte vara för kritiska.. är som sagt ganska mallig just nu, hihi!


gjorde den här för att ni skulle se skillnaden bättre, men eftersom bilden i sig blir sämre då så lägger jag upp dom såhär också.. klicka för större bild!
 

amatör..

ni kanske vet att Ica Nära Stora Mellösa blev knivrånat idag.. snacka om amatörer! haha han som rånade hade liksom på sig orangea foppatofflor, dunjacka, luva och solbrillor? hahahah lite roligt faktiskt!
och sen lär han ju inteha fått med sig så speciellt mycket pengar heller eftersom hon i kassan inte ens hann ta fram 500-lapparna. haha roligast av allt var ju att han sa ''nej nu räcker det'' sen stack dom..
jaja, vissa har ingenitng innanför pannbenet, finns människor till allt.


godmorgon!

Nu har jag precis kommit upp ur sängen. funderar på att gå ut och fota en sväng nu när det är så fint väder ute!
Blir förmodligen att gå över till Elise lite senare och ta han om gustav och henne, dom verkar behöva lite hjälp med att laga mat.. dom ringde mig vid elva igår kväll och bad mig komma över och laga mat åt dom..
äsh, nej nu ska jag och kameran ta oss en promenad, ha det gött!


godnatten hälsar katten

igår sova jag hos linneapea, har saknat dig snutt! igår var vi i odensbacken en sväng, sen åkte vi hem lite över 10 för att vi skulle ha en myskväll med film och gott.

Nu sitter jag och försöker lugna ner min totalt galna katt.. han biter på täcket, och nu attackerar han min mobil. han måste verkligen ha någonting emot den, så fort jag håller i den och han är nära så börjar han tugga på den..
nu är han inne under överkastet och kloar mig i låret, sitter fint!
nej nu säger jag godnatt innan han mödlerar om min rumpa! natti.



jag är lycklig!

idag har varit en helt vanlig dag, jag var bara lite extra mongo sista lektionen.. vet inte riktigt vad som hände.
imorgon ska vi in till stan med sceniska, och kolla på en konsert som risbergska- och karolinska skolan har satt ihop tillsammans med svenska kammarorkestern. kommer bli skoj!
nä nu ska jag fortsätta lyssna på massa bra musik, och bara njuta av livet, mår så grymt bra just nu! underbara vänner har man också!


min fina vän!

emma du är för underbar tjejen! du fattar verkligen inte hur mycket du betyder för mig. jag har läst det där typ flera gånger nu, sitter och grinar nu. nojig som jag är..
men du är så himla grym ska du veta! jag finns vid din sida oavsett vad, och det vet du om. jag kommer alltid stå upp för dig. skulle kunna sitta och skriva hur länge som helst, du fårstår helt ärligt inte.. hur mycket jag faktiskt älskar dig!


Emma Erlandsson bloggar till Frida

Till Frida från Emma
Frida jag älskar dej, jag menar det! Du är seriöst som en riktigt syster,  Töntar oss tillsammans och massa!
Spela super mario som vi nästan alltid gör! Det är blad det grymaste som finns. Skrattar som fan eller så sitter vi och surar på varann för "någon råkade göra så den andra dog" K-Ä-R-L-E-K. eller som det oftast är; hahah såg du hur bossen såg ut..!  Liksom åt saker som inte äns är kul :')  Det är kärlek på top hela tiden när vi är tillsammans!
sen är inte vi på samma sätt som när man träffar andra, svårt att förklara. Men när du har vart hos mig och vi haft släkt här, eller när du var med i stockholm så har flera sakt att:  Det som är så sjuk med er att ena kan sitta i soffan och kolla tv, medans den andra kan sitta och "spela kort" med familjen. Och det är bla DET som gör att vi är som thigta!! Du är som en medlem i min familj iallafall!  Och hur vi fick sån grym kontakt i början! Vi var ALLTID efter skolan, vilket vi inte gör lika ofta. Men jag älskar dej exakt lika mycket.
Kollde på bilder på oss för ett tag sen sommarlovet till 7an eller 8an, Och det är så JÄVLAAAA mycket minnen!
sjukt.  Jag älskarälskar dej Frida!

kapten röd

hej, sitter och nördar hela albumet fläcken som aldrig går bort. samtidigt som jag verkligen anstränger mig för att inte spy upp all mat jag nyss proppat i mig. har aldrig varit så här mätt tror jag!
jaja, nu orkar jag inte skriva mer, ni får ha det så bra så hör jag av mig så fort jag får tid och lust!

Kapten Röd – Fläcken Som Aldrig Går Bort

hahahahaha

hej, nu har jag och emma precis vaknat. Igår var vi i stan. jag köpte en vanlig t-shirt bara.
hahaha när vi satt på bussen in till stan så satt det någon helt random snett brevid oss och sjöng högt! Jag satt och dog av skratt. han var inte svensk och han sjöng på något annat språk, vilket baa gjorde det hela ännu roligare! hahaha åh herregud!
gårdagen var grymt rolig måste jag säga! hahaaha när vi satt och åt hemma hos emma sen lite senare så gjorde stina (deras fågel) värsta kvadden! jag orkar inte berätta i detaljer men hon flög till stolen brevid mig för att sätta sig på stolsryggen, och där hade vi hängt en kartong som bara hängde i locket på kartongen. så när hon satte sig där så ramlade hon ju ner, och mitt i allt så försöker hon vända sig och ta sig upp på bordet men misslyckas och krockar med bordskanten, och sen kladdask ner i golvet. tänk er denna dramatiska situation och jag och emma kollade typ bara på fågeln och undrade vad sjutton hon höll på med. och sen dog vi ännu en gång.
emma <3 stina <3 frida

matte suger stenhårt!

Jag verkligen hatar matte just nu, för jag fattar verkligen ingenting. någon kan trycka upp den här matteboken någonstans!


e.l.f

Johanna kom precis förbi med smink från e.l.f som vi beställde för ett tag sedan. jag hade beställt 4 saker men det fattades två. men det där ordnar sig.

en creameyeliner och ett nagellack. fattades en mineral foundation och en ögonskugga.

riktigt nöjd med dessa två i alla fall!

marieberg-inköp

Molly och jag har typ inte gjort ett någe på hela dagen, vi hara bara suttit vid datorn.. hehe
eftersom jag inte har någonting mer att skriva om så får ni se bilder på det jag köpte på mareiberg igår.

skjorta 299:- och väst 349:- från carlings


marieberg

dit ska jag idag! med mamma och sanna. får se om jag får med mig något fint hem, jag har ungefär 200 kronor att handla för. förhoppningsvis är min söta mamma lite extra söt idag!


Ikväll kanske jag ska träffa molly, filmkväll! på filmlistan står trassel, livets film.
jag hör av mig senare, när jag kommit hem. puss!


höstpromenad!

i förrgår var ju jag och emma ute och gick våran lilla prommis! och Lina har tjatat om bilder.. men tyvärr lina så pallar jag inte ladda upp så många bilder.
det var tänkt att jag skulle visa ''då&nu'' bilder, (vi tog ungefär likadana bilder i år som förra året, med flit) men jag orkade inte leta upp bilderna från förra året..

STARTBILD!

eftersom internet har damp så laddar jag inte upp fler..

hos emma

så här på morgonkvisten! just nu så ligger jag på golvet, det gör lite ont i revbenen men det är smällar man får ta.
cornelia praoar hos procard och hon började åtta idag, jag pallade inte sitta på en buss i 50min. så jag åkte med dom i bilen och gick in till emma sålänge.
ska med henne hem efter skolan också, men det har jag redan berättat. ha det gött!



batteri-helvete

jag och sanna blev upphämtade utav helena och ella förut, ella skulle ner och rida på sokka. och jag hade tänkt at jag skulle ta lite bilder men jag hann bara ta typ fem bilder sen tog batteriet slut.. inte min dag idag.

imorgon ska jag stanna i odensbacken efter skolan, då ska jag och emma ta våran höstpromenad som vi tog förra året också! så jag laddar upp kameran tills imorgon istället.


tripp, trapp, trull


tillfällig design.

Spydde nästan på min förra, så jag ska fixa en ny, fräsh. men sålänge får ni nöja er med den här trista!


frida gillar svartvitt.

Shit vilken kväll igår alltså! moppepojkar/flickor överallt i hela mellösa, haha okej.. lite överdrivet kanske men när vi var som flest kanske vi var 25st i alla fall! Hade galet roligt. jag och agnes sjöng på when i held ya hela kvällen ungefär, gulliga vi var!
jag måste helt klart duscha nu, jag verkligen stinker moped, usch!

idag kanske jag och mamma ska kolla på en moped till mig.. haha mycket moped i inlägget idag! Äsh, nu pallar jag inte skriva mer. får se om jag pallarlite senare istället. puss!


jorå, så att'e

hej, det var ett tag sedan nu! har inte pallat blogga..
idag har jag bara segat i soffan, var ute och fotade en snabbis också. bara för att få komma ut och få lite luft en sådan här fin höstdag!
igår var jag i odensbacken, kyrkan. har inte haft så roligt på länge tror jag! vi var bara helt mongo! kvällen fick mig på bättre humör helt enkelt! TACK!


bjuder på en bild jag tog förut.


RSS 2.0