jag tryckte bort allt jag skrev..

.. och nu orkar jag inte skriva om allt. Jag hatar att vara fökyld!

skype..

Hej, nu sitter jag och pratar med massa på skype men det är verkligen jättetråkigt, för att christian, niclas, molly och agnes pratar med varandra medans jag pratar för mig själv typ.. Det är tråkigt. jag tror att jag ska lämna. Jag gör det.. Så :)
Idag så var ju Anna och Patric här, men Malin och Melker kom inte, dom hann inte :(
Fast vi hade ganska roligt ändå :) Vi åt mat och sen kollade vi på bonde söker fru, men i pauserna så tittade vi på Flickorna på Klitteholm (från Cirkus Möller)


Hahahha, det är ju så jävla bra! Fast det här avsnittet är bäst.. xD

~O~N~S~D~A~G~

Hej, nu sitter jag och tittar på världens dåligaste film! Det är verkligen helt meningslös. Mamma och Tommy är i stan och när dom kommer hem så har dom med sig Patric och Anna också :) Vi ska fira lite jul tillsammans med dom och Malin och Melker också.
Nu ska jag ta och ringa min pappa och fråga om han är hemma. Jag har nämnligen två juklappar där som jag inte har öppnat än ;)


en header?

Jag och johanna var ju som sagt ute och fotatde förut och vi hittade typ ett ''elhus'' med massa grafitti på. Vi tog kort på varandra där och jag har en bild som kanske skulle kunna bli en header men jag vet inte, vad tycker ni?

morning morning!

JAG OCH JOHANNA KNARKAR VÅRA WEBBCAMS!!

Hej, upp och ätit frukost. Jag och Johanna älskar våra nya datorer, vi har ju båda webbcam nu så vi sitter och diskuterar om hur bra det är att ha det. Vi är lite mongo men.. Hahhha, vi vill typ webba med någon hela tiden x)
Snart ska jag och Johanna sticka ut i det fina vädret och fotografera lite :)


HEJ

Nu sitter jag i Lindesberg tillsammans med Johanna. Vi har bara ett internet för tillfället så vi får turas om.
Johanna sitter och spelar spel :p
Jag kommer inte på något att skriva. tjallalallalalalallalalalaaaaaaaaaaaaaaaaa


något kul?

Emma ville att jag skulle skriva något roligt för att hon har tråkigt (hon ville inte sminka hennes lillebror och hans ''dampi''kompis. Vilket var min idé!) men jag har inte en blekaste aning om vad det kan vara.
Emmas exemel på vad jag ska skriva är om vad jag vill bli när jag blir stor, skriva om alla mina vänner, en saga mm.
Äsh, det får bli en snabbt improviserad saga helt enkelt..

Det var en gång en liten myrslok som hette Astrid. Astrid skulle idag för första gången gå ut helt ensam och sluka lite myror. Hon var väldigt nervös, eftersom hon hade ju bara gjort det tillsammans med hennes familj förut. Men nu var det dags för Astrid att lära sig att ta eget ansvar.

Hon började gå mot hennes favoritmyrstack. Det var den största utav dom alla, men det vara bara Astrid och hennes familj som visste om den. Trodde hon, för när hon kom fram så var du fullt utav andra myrslokar. Det fanns ju nästan inga kvar till Astrid. Astrid blev jätteledsen, nu skulle hon ju inte kunna äta några myror. Hon vände och började gå hemåt igen. 
Helt plötsligt så kände hon inte igen sig. hon hade gått vilse. Astrid blev jätterädd men precis när hennes ögon hade börjat blivit tårfyllda utav skräck så kände hon en igenkänd doft. Det var MYROR! Astrid sken upp som en sol, hon torkade bort tårarna med hennes minisnabel och började springa mot doften. Det tog inte lång tid fören hon hade hittat dess ursprung. hon hade hittat en ny myrstack! Den var inte lika stor som den andra men det var mycket mer myror i den här! hon började sluka i sig myror i massor. 
Till slut var hon så mätt att hon knappast kunde gå någonstans. Hon tittade sig omkring och såg att hon var bakom hennes eget hus. Det var kanske 20 meter dit. Hon hoppade upp med ett skutt och rusade med full mage hem och berättade för hennes familj. Astrids fräldrar blev jättestolta över Astrid! Vilket Astrid hade önskat att dom skulle bli ända sen hon vaknade i morse.
Snipp snapp snut, så var sagan slut.

vad tycker ni?

Jag sitter och funderar på om jag ska göra en ny design. Fast ska jag göra det så behöver jag lite hjälp med hur den ska se ut så vad tycker ni att jag ska ha för färger, tema mm.?

God morgon!

Tja, nu sitter jag i sängen och bara tar det lungt :) Jag är förkyld så jag har jätteont i halsen :(
Tommy har smittat mig!
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Solbritt och Peter kommer sen men jag kommer nog ändå bara att sitta framför datorn, så om någon har lust att rädda mig ifrån en innesittande dag framför datorn så får ni gärna ringa! :)

nyvaken.se...

jag och Molly busar!



Är vi inte söta!?

bättre sent än aldrig..

eller vad säger ni? ;)



det var 12 st, av drygt 440 bilder ;)

leker med camen ;)




gulligt..

Ny dator!

HEJ! Nu har jag kommit hem från stan, jag har köpt en ny dator! :D Jag ät nog den lyckligaste människan på jorden just nu!
Jag har inte varit så social här på bloggen nu på ett tag men, jag har bara haft massa roligt istället :)
men jag hade tänkt att jag ska försöka bättra mig nu när jag kommer att sitta vid datorn en hel del.
Nu ska jag springa iväg och äta, jag hör av mig senare :) Puss!

Hemma efter en lång dag på stan.

Hej! Nu har jag kommit hem från stan. Jag var där med Emma, Julia och Rebecca :) Vi har väll mest handlat juklappar. Jag har köpt en till Emma och en till mig själv, Hihi.
När vi satt på bussen och väntade på att den skulle pka iväg så ringde mamma och sa att Peter från Jokkmokk var i Örebro och att han behövde hjälp med att hitta till bussen och så. Så jag sprang av bussen innan den hann åka och Julia, Emma och Rebecca undrade vad sjutton jag höll på med. Haha, jag sprang ju bara av bussen utan att säga något x) Men jag ringde i alla fall till Julia sen och förklarade. Efter det så gick jag och mötte Peter, vi gick och kollade på mobiltelefoner till honom.
Nu har vi kommit hem och väntar nu på mat :)


Just nu på McDonalds!


Inget modem

Hej, nu sitter jag hemma hos Louise. Jag har inte kunnat lägga upp några bilder för att pappa tappade bort vårat modem så jag har inte haft något internet över huvud taget i helgen -.-
Jaja, jag fixar väll det någon gång i veckan istället.
Istället för att ha suttit vid datorn i helgen så har jag hjälp pappa med huset. Jag bärde gipsskivor så nu har jag skitont i min rygg. Lina och Emma masserade mig idag i skolan så det har blivit något bättre, men inte mycket.
Vissa säger att det är svårt att komma ihåg mitt bloggnamn så jag funderar på att byta, men jag vet inte till vad. Så hjälp mig med att komma på något nytt och lättare namn!

Bondevrak.

Hej, jag har inte suttit vid datorn någonting den här veckan typ. I söndags så satt vi i bilen hela dagen och så kom vi hem sent så då gick jag och la mig. I måndags så gick jag luciatåg och kom hem sent så då gick jag och la mig. I tisdags så följde Emma med mig hem, vi pluggade och sen packade jag och åkte till pappa, kom hem ganska sent så jag gick och la mig. Igår så var jag på Marieberg med mamma och Sanna, kom hem sent.. Idag så har jag varit på stan med Julia och Molly. Jag har köpt juklapp till mamma och pappa.

Nu ska jag snart hoppa i säng. Jag ska sova nere i huset för första gången. Så imorgon blir det skolbus som gäller. tjugo över sju går den.
Nä, men nu ska jag göra mig i ordning sen blir det sängen. Puss!

PS. bilder från funäsdalen lägger jag upp imorgon eller på lördag. I promise!

gick inge vidare.

Hej, nu har vi kommit hem från bowlingen, vi har precis ätit också. Det var faktiskt jättegott med kyckling! Det gick väll sådär med bowlingen men det var roligt ändå :) Bort sett från att Simon och Filip kastade över sina bowlingklot till våran bana 4 gånger.. Och det var inte med mening heller. Man börjar ju undra om dom ens vet att man ska kasta/rulla klotet framåt och inte uppåt och åt höger. Jaja, tur att det i alla fall inte var jag som gjorde det..
nu sitter jag och Linnéa med varsin dator igen ;) Fast nu är vi ute i vårat rum i garaget. Vi kollar på något barnprogram som är jättedåligt, verkligen. Fast isbjörnen som det handlar om är jättesöt!
Eller vad tycker ni?
Hihi, jag tycker det i alla fall.
Nu gick Linnéa in och duschade. Det är lite smått ensamt här nu, så du som läser det här kan ju vara så där riktigt gullig och vara lite social på msn. Eller vad säger du? :)

Snart blir det bowling!

Tja, nu sitter jag och Linnéa med varsin dator i köket. :p
Om en halvtimme ska vi gå och bowla. Ska bli riktigt roligt faktiskt! Idag har vi fotat och varit på en julmarknad. Jag lägger upp bilder när jag har kommit hem tror jag. Annars blir det tidigare. Bilder kommer i alla fall, det lovar jag.
När vi har bowlat så ska vi äta mat. Det blir tacos fast med kyckling istället för köttfärs. Har aldrig ätit det men det är säkert jättegott. Jag älskar ju kyckling så..  Nä, nu ska jag hitta på något annat. Puss!

Drar till Funäsdalen idag!

HEj, jag har varit lite dålig på att uppdatera men jag har haft fullt upp. Igår så fyllde Tommy år så då hade vi massor utav folk hemma. Jag och Linnéa åkte hem tidigare från skolan så nu sitter vi hemma hos henne och väntar på att våran kladdkaka ska bli färdig! :D Filip slutar vid ett så då ska vi sätta oss i bilen och dra iväg! JAg kanske skriver något mera lite senare när vi sitter i bilen. Puss sålänge!

Godnatt.

För en stund sedan så kom jag hem. Jag träffade Louise, Linnea och Julia. Efter skolan så kom Johanna, vi busade massor sen gick vi till Louise och kollade på Paradise Hotel. Sen åkte Johanna hem och då gick jag och Louise till Linnea och Julia.. Vi skulle gå ut med hundarna, Linnea och Louise pratade om massa saker så då gick jag och Julia en sväng med hundarna själva :) Julia hade inte så värst bra koll på när hundarna gjorde ''sina behov'' så när dom båda skulle bajsa så forsatte Julia bara gå så dåfick jag säga: Hallå? Dom bajsar..
Haha, det låg bajskluttar lite vart som helst.. :p
Något mer har jag inte gjort. Nu ska jag göra Sanna sällskap i köket när hon ska äta och sen ska jag sova. Så godnatt!

Just nu

hihi

Godnatt!

Nu går jag och Cornelia och lägger oss. Puss! ♥

Jag har ångest!



Titta vilken fin ring som jag har hittat! Jag vill ha den men den kostar liksom 798 kronor :(
Osis.

Sticker ut och fotar!

Nu hoppar jag ut i vintervädret med kameran redo!

Hemma från Linnéa

Hej, nu har jag kommit hem från Linnéa. Julia skulle komma till henne så jag och Emma åkte hem.
Vi skulle sova alla tre i Linnéas säng, jag låg längst ut och jag höll på att ramla ner flera gånger så till slut så la jag mig på golvet. Så det är vart jag har sovit inatt.. Det var ganska så hårt men det gick.
Vi hade riktigt roligt igår i alla fall! Vi lagade mat, potatis kroketter, grillad kyckling och béarnaisesås. Mums!
Sen gjorde Emma och Linnéa hemmagjord ansiktsmask, med Eget recept: mjöl,blåbärs yoghurt köttmarienad, ägg, kakao,grädde och olivolja.. Haha. Vi kollade ju på The Last Song också.. Och ja, jag grät massor. Emma skrattade bara åt mig och Linnéa. Taskigt tycker jag!

Usch jag blir så ledsen! Olle gick inte vidare igår! :( Bajs också!

Just nu!


Jag kommer att gråta sönder!

Nu ska jag, Emma och Linnéa kolla på The last song, vilket jag inte tycker är en sådan bra idé men vad gör man inte för sina vänner..
Hahhhahhaha vi busringde till Albin Borg förut med hjälp av busring.se! Det var så jävla roligt, vi höll på att dö av skratt!! Jag kanska lägger upp inspelningen senare om jag hittar hur man gör.. hihi!

Vilka tror du?

Vilka tror ni kommer gå till final i Globen? Olle, Jay eller Minnah?
Själv så tror jag att det blir Jay och Olle som kommer att brottas om segern.

Nattar hos Linnéa!

Tja! Nu sitter jag i Linnéas säng och tittar på henne när hon plattar håret, vilket är helt nödigt för vi ska bara vara hemma..
Emma är på ingång också, så det blir en tjejkväll ikväll! ;)
Jag var ju som sagt inne i stan igår, jag köpte en jacka och en pannband. Jag och mamma mötte upp Johanna på stan så hon var med också. (hon sov ju hos mig också) Sen när vi var inne på Intersport och provade jackan som jag ville ha så fanns den inte i min storlek så då ringde hon som jobbade där till Marieberg och frågade om dom hade den,och det hade dom så då la hon undan den. Sen efter det så gick vi till konserthuset och tog första bussen till Marieberg så att jag kunde köpa jackan. Vi åt där också, det var grymt gott! Jag åt en kyckling baguette med curryröra och Johanna åt en bakad potatis med kyckling och curry. mums!
Nu kommer nog Emma snart så jag ska väll ta och lägga ifrån mig den här mackapären.

Teknik

Tjabba, nu sitter jag i tekniksalen och har ingenting att göra. Lina sitter och roar sig med att tittia på mig när jag skriver. Mycket roligt..
Idag så ska Johanna sova hos mig :D Hennes föräldrar skulle inte vara hemm imorgon, eller om det var idag det kommer jag inte ihåg.. Näh nu ska jag försöka göra något lite rolgare, som att kittla Lina eller något. ;) Puss!♥

Vinter!

Hej, Imorse när jag gick hemifrån så var det -20 grader! Nu är i alla fall vintern här..
Jag kom hem från skolan för ett tag sedan. Jag gick över kvarnbacken och solen var jättefin så jag gick hem och hämtade kameran sen gick jag tilbaka och tog kort :p

Aja, nog om det.. Nu har jag precis ätit lite smarrig mat och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Imorgon ska jag som sagt in till stan och titta på ny jacka, om inte mamma ändrar sig.. Hon är ganska bra på det nämnligen.

tre bilder jag tog förut..

RSS 2.0