något kul?

Emma ville att jag skulle skriva något roligt för att hon har tråkigt (hon ville inte sminka hennes lillebror och hans ''dampi''kompis. Vilket var min idé!) men jag har inte en blekaste aning om vad det kan vara.
Emmas exemel på vad jag ska skriva är om vad jag vill bli när jag blir stor, skriva om alla mina vänner, en saga mm.
Äsh, det får bli en snabbt improviserad saga helt enkelt..

Det var en gång en liten myrslok som hette Astrid. Astrid skulle idag för första gången gå ut helt ensam och sluka lite myror. Hon var väldigt nervös, eftersom hon hade ju bara gjort det tillsammans med hennes familj förut. Men nu var det dags för Astrid att lära sig att ta eget ansvar.

Hon började gå mot hennes favoritmyrstack. Det var den största utav dom alla, men det vara bara Astrid och hennes familj som visste om den. Trodde hon, för när hon kom fram så var du fullt utav andra myrslokar. Det fanns ju nästan inga kvar till Astrid. Astrid blev jätteledsen, nu skulle hon ju inte kunna äta några myror. Hon vände och började gå hemåt igen. 
Helt plötsligt så kände hon inte igen sig. hon hade gått vilse. Astrid blev jätterädd men precis när hennes ögon hade börjat blivit tårfyllda utav skräck så kände hon en igenkänd doft. Det var MYROR! Astrid sken upp som en sol, hon torkade bort tårarna med hennes minisnabel och började springa mot doften. Det tog inte lång tid fören hon hade hittat dess ursprung. hon hade hittat en ny myrstack! Den var inte lika stor som den andra men det var mycket mer myror i den här! hon började sluka i sig myror i massor. 
Till slut var hon så mätt att hon knappast kunde gå någonstans. Hon tittade sig omkring och såg att hon var bakom hennes eget hus. Det var kanske 20 meter dit. Hon hoppade upp med ett skutt och rusade med full mage hem och berättade för hennes familj. Astrids fräldrar blev jättestolta över Astrid! Vilket Astrid hade önskat att dom skulle bli ända sen hon vaknade i morse.
Snipp snapp snut, så var sagan slut.

Kommentarer
Postat av: emma erlandsson

hahahhahah, sloka lite myror!! <33333333

2010-12-27 @ 13:36:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0