1 januari 2011!

Tjänna! nu har jag precis kommit hem från Molly. Vi har haft det svinroligt! Vi har typ spelat spel och ätit godis nästan hela kvällen/natten. Vi spelade ett spel som heter "tjej middag", det var riktigt roligt, helt sjuka frågor, seriöst! Fast svaren på frågorna stannade hemma i Mollys vardagsrum ;) A secret you know..
Hahah, eftersom vi inte hade några raketer själva så sprang vi ner till vägen och kollade på alla andras, vi fick tyvärr inte se så många ändå men skitsamma! När vi kom tillbaka efter det så skålade vi med Pommac. Hah,en riktigt traditionell nyårsafton :p
Jag tog typ inga bilder igår för jag hade fullt upp med att svara på frågor och skratta, däremot så tog Molly ganska många bilder. Men dom kommer hon att lägga upp på hennes facebook så ni får väll in och kika där ;)

Ikväll så ska jag sova hos Louise, hon skulle tydligen bort först så hon kommer hem lite senare ikväll så jag drar inte dit fören då :) Vi två kommer nog antagligen att sitta och nörda Photoshop och Gimp, men i mellan åt så kommer Louise att spela tv-spel ;) hihi, typiskt oss, i nuläget..



Kommentarer
Postat av: louisebiszczak♦

Åh, värsta coolt det står ju Louise biszczak överallt där :D

2011-01-02 @ 14:15:45
URL: http://louisebiszczaak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0