fjäril och.. makaron?

tjullullu, nu sitter jag hemma jag hemma och har precis ätit lunch. hamburgaren satt fint!
mamma gick tillbaka och började jobba igen, medan jag hjälpte sanna att ta kort på hennes ärr som hon ska ansöka om pengar för osv. det blir nog super det där!
mamma kommer tillbaka om kanske en halvtimme och då ska vi åka in till stan en sväng, sanna är sjuk. hon hostar och har ont i öronen och ja, så vi ska in till något ställe någonstans..

på eftermiddagen så kommer emma hit och vi ska göra stora mellösa osäkert i några timmar. så se upp på gatorna!
tar med mig kameran ut så att jag har några/någon bild att visa er ikväll! jag brukar vara ganska duktig på att inte orka ladda upp någon bild men även att komma ihåg att ta med kameran över huvudtaget är inte min starka sida det heller.


vet inte om jag har visat er det här men det är i alla fall tobias och cornelia som har målat varsin fjäril på mina ben.
den till vänster är tobias som målat, jag tycker att det ser ut som en makaron men det är ju fint det också. inte för att tobias var sådär jätteseriös med sin men.. cornelia där emot ser ut att ha lagt hela sin själ på den hon målat, men sanningen är att det tog lika lång tid för båda två. kanske ni förstår kvinnans talanger?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0