Godnatt allihopa!

Nu ska jag och Emma sova. Jag skriver mer imorgon. Sovgott!

I Stjärnholm

Hejsan, nu går vi kommit fram till Stjärnholm. Vi går hittat ett trädlöst internet så det är gratis:D det är asbra! Men vi kan inte sitta på våra rum för att vi går ingen signal får på vi sitter i korridoren. Nu ska vi gå ner till matsalen och få i oss lite mat, puss!

Godmorgon

Nu har jag snart packat klart allt, det är lite till som ska ner i väskan, plus att jag ska städa i ordning på mitt rum innan jag går också. Det är väll det jag ska börja göra nu antar jag.. 
Först ska vi gå på Gudstjänst vilket är grymt tråkigt! Och jag ska ''hjälpa till'' med något också, det blir inte roligt! Hoppas inte att jag måste prata :o Jaja, nu ska jag fixa klart allting.
Puss och kram skumbanan! :D


här ska vi bo :o

godnatt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom att jag ska upp tidigt imorgon.. Jag ska vara i kyrkan halv elva. Jag skriver mer imorgon istället. Jag kommer inte kunna ladda upp några bilder till bloggen imorgon, på måndag eller på tisdag för att jag kommer att mobilblogga och jag vet inte hur man lägger in bilder där.

meningslöst jag vet.

Hej, idag har jag inte gjort någonting allls. Jag var ute och fotograferade i kanske tio minuter, men jag tappade lusten till det. Sen så har jag följt med mamma till Odensbacken och hämtat lite grejer till imorgon. Vi ska ju till Stjärnholm på konfirmationsläger -.- Inte så roligt. Plus att jag har tappat bort packlistan som vi fick också att jag vet typ inte vad vi ska ha med oss.. Men aja, det ordnar sig nog :)
Hät kommer två helt meningslösa bilder som jag tog när jag var ute.



bilder :)

Hej, jag tänkte att ni kunde få bilderna på Gustav och Christian nu ;)



en liten bild på linnea också ;)


LOOOOOOOOOOOOOV!

JIPPIEEE! Nu är det ÄNTLIGEN looooooov! :D:D Det gör mig otroligt glad för att jag har blivit väldigt skoltrött på sistonde.. Jaja, nu ska jag vara glad för det är loooooov!
Jag skrev inget mer igår för jag orkade inte. Det var typ inget folk i skolan igår ju! Vi fick inte alls mycket sålt.. Vi sålde det som fortfarande låg i påsarna till våra föräldrar och några lärare igår och idag. Det som hade stått framme fick vi i klassen äta upp idag :p
Jag tycker faktiskt att jag har varit väldigt duktig, jag har inte suttit vad datorn på tre dagar! Förutom igår, hos elise men det var i fem minuter så det räknas inte. Jag tänkte att jag skulle kolla runt lite på annat nu, puss!

Jag är dålig, jag vet.

Sitter hemma hos Elise nu men vi ska snart åka till odensbacken och sälja fika :p Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men jag har inte varit hemma och så har jag inte haft tid heller. Jag skriver mer senare istället. Puss!

Risifrutti!

Hejsan! nu sitter jag och smaskar på en Risifrutti! Det är faktiskt riktigt gott!
Idag har vi fått valt dom första tre lektionerna innan lunchen. Först hade jag Matte. Men jag gjorde typ ingenting för vi hade en vikarie som inte fattade något han heller. Sen skulle jag ha bild men Hanna slängde ut mig, Louise, Emma, Cajsa, Linnea, Emma och Lina för att det blev för många.. Så då gick vi till Idrottsalen istället och körde 21:an (alla utom Lina och Emma.) Sen sista lektionen så gick vi till bilden igen och så fick vi komma in. Där gjorde vi typ ingenting, Jag och Emma kastade massa papperslappar till Molly, Emma och Agnes. Vi skrev bara massa onödiga saker på dom, fast vi hade i alla fall roligt! Tur det..
Nu ska jag försöka att spela lite Robot Unicorn Attack :D Tror inte att det kommer att gå så där jättebra men man kan ju alltid hoppas!

godnatt!

Nu är jag hemma hos mamma igen :) Imorgon om jag orkar så kanske jag lägger upp lite bilder från idag som jag tog på Gustav och Christian x)
aja, nu ska jag sova. Jag skriver mer imorgn.. Puss!

bla bla bla.

Tjooo, idag vaknade jag ännu en gång brevid Linnea :D
Igår var vi ju in till stan och bla bla bla. Idag ska vi till Odensbacken och träffa Christian och kanske Karl lite senare.
Jag orkar inte skriva mer nu. Jag skriver mer senare, om  jag orkar. puss!

Hemma.

Nu har jag och Linnea kommit hem från stan. Det blev inte Boda Borg idag för att man var tvungen att förboka en dag innan och när vi skulle göra det igår så var klockan 00:27 -.- Snacka om osis!
Jaja, vi tänkte ta det i november istället och då tänkte vi dra med några fler :)
Jag köpte en tröja och ett par jeans. Linnea köpte en tröja hon också. Nu sitter Linnea och äter chips, och jag hoppas att vi ska äta mat snart för jag är jättehungrig!

bild nr. 23 - stad


En bild jag tog igår när vi var på väg till konserten :)

förlåt!

det blev inget inlägg igår för att jag var upptagen med annat. När jag kom hem så åt vi och sen åkte vi direkt in till stan. Sanna hade konsert med musikallinjen, och det höll på i 2-3 timmar och sen när jag kom hem så gick jag och la mig direkt.
Idag så är det äntligen fredag! det innebär att det äntligen är helg! :D
Senare så ska jag åka till Linnea och så ska jag kanske sova där. Imorgon så ska vi kanske åka till Boda Borg :D
Det ska bli så himla roligt! om vi nu kommer iväg ;)


gårn någon?

Tjabba, Nu sitter jag och har tråkigt framför tv:n. Senare blir det gårn, någon som ska dit? :D
Jag och Molly ska äta på grillköket (h) Jag vet inte om Louise också ska det, men kanske hon med.
Aja, nog om det. Jag kanske ska köpa Niclas dator :D Eller ja, mamma och pappa ska köpa den åt mig..
Som tur är så fyller jag ju snart så det kanske blir min födelsedagspresent från dom.
Nu ska jag gå och ta på mig mina fårskinnstofflor för att mina fötter håller på att frysa till is!

~ o n s d a g ~

Japp, precis vad det är idag..
Jag följde med Emma hem idag igen :p Vi pluggade en liten stund sen gick vi ner och städade bageriet och sen så gick vi upp och åt mm. och nu så är jag hemma.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antagligen så ska jag väll skriva på min inlämningsupgift i SO:n. Mindre roligt..
Aja, nu ska jag inte sitta här och deppa, jag ska fortsätta kolla på fotbollsmatch, Real Madrid-Milan ;)
Hahah, nu kommer Louise att bli chockad! x)


Emma håller fortfarande på..

Japp, Emma sitter fortfarande och klurar på hur hon ska skriva på sin engelska läxa.
sJag vet att det låter lite mysko men vi har ju faktiskt varit ute och sålt lite, vi fick en korv såld..
Och sen när vi kom hem så satte vi oss och spelade mario och sen åt vi, och efter det så spelade vi mario igen. Och nu så har hon börjat med sin nedrans läxa igen.
Stina sitter och biter Emma i örat, och i mellan åt så nafsar hon i mitt hår. En busig liten rackare det där.

Vi tänkte anmäla Stina in till Top model, vad sägs om det? ;)


plugggggggggggg

Tja! Nu sitter ja och Emma och pluggar i deras vardagsrum :) Vi har precis gjort klart matteläxorna, och nu har Emma börjat med sin engelska läxa. Hon ska sammanfatta en text, om hon inte gör det så måste hon göra trettio armhävningar. Lätt att jag skulle ha gjort armhävningarna! :D
Senare så ska Emma ut och sälja potatis och jag ska följa med. Efter det et jag inte vad vi hittar på, det får vi se då.
Nu ska jag fortsätta med mina läxor. Puss!♥

Kollar på film

Haha, jag och resten av alla i spanskagruppen sitter och kollar på film. Inspektor gadget. Den är väll ganska bra, men jag hatar när det är dubbat -.- Aja. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Puss!♥

Hemma

Nu har jag kommit hem till pappa, eller det var ett tag sen men ändå.
Vi har inte gjort så mycket idag, vi har bara legat och slappat i soffan och kollat på tre filmer :p Sandor/Ida, Wallander-Vittnet och Beck-Den svaga länken, tror jag att den hette.
Imorgon så är det tråkig skola igen. Men nu är det ju bara två veckor kvar sen är det ju höstlov! :D
Jag älskar verkligen lov! Det är det bästa som finns.
Jobbigt nog så börjar inte vårat jullov speciellt tidigt i år. Vi slutar TVÅ dagar innan julafton! :o Det är inte roligt!
Jaja, jag får ta och grubbla över det någon annan dag, nu ska jag nog snart sätta mig och kolla på Rallybrudar, om jag orkar..

Godmorgon!

Shit, vilka datanördar vi är! x) Louise sitter vid min dator och jag sitter på hennes. Gulligt va? (Vi sitter tio meter ifrån varandra)
Idag vet jag inte vad som händer riktigt.. Jag blir väll kvar här till kvällen antar jag, typ till halv sju eller något, sen åker jag till pappa.
Jag gillar inte tanken på att det är skola imorgon, Jag får den tanken varje söndag. Den liksom förstör hela stämningen.

Kollar på Pippi och pratar med David ;p

Jag och Louise sitter i sängen och kollar på Pippi medans vi pratar med David på skype :) Vi måste vara tysta för att han smyger förbi sina föräldrar, haha.
Nu ska vi nog sova snart, så jag skriver mer imorgon istället. Puss!

pratar i telefon :)

Tjabba, jag och Louise sitter och pratar med Jakob, David Och Josef i telefon. Fast Josef säger ingenting :p
Aja, så gå igen, vi ska kolla på Paradise Hotel nu ;)

Wallander - Mastermind

Nu har vi precis suttit på Wallander, Mastermind. Den är ju grymt bra! Den är bara lite kuslig på något sätt :p

I köket..

Haha, jag och Louise har tagit med oss datorn ner till köket x) Vi ska laga mat, på menyn står det tacos.
Jag längtar redan tills det är klart! Ja är inte speciellt duktig på att hjälpa till men jag kan nästan lova att vi snart byter plats ;)
Aja, nu ska jag hjälpa till..

Hemma hos Louise:)

Hej. Nu sitter jag hemma hos Louise. Hon sitter vid datorn och jag precis suttit och skickat massa låtar från hennes mobil till min :p jag sover här inatt, så jag åker till pappa imorgon istället. Emma kanske också sover här :D Jag skriver mer senare.

Mobilbloggar

Hej! Nu mobilbloggar jag för första gången, det är faktiskt ganska roligt. :) Idag ska jag inte göra någonting, förutom att åka till pappa. Jag har inte så mycket mer att säga nu så vi hörs. Puss!

nu är den min!

ÄNTLIGEN! Nu har jag fått min efterlängtade mobil! :D
Jag är överlycklig just nu! Jag är jättesms-sugen så om ni har mitt nummer så smsa mig! :D
(Om ni nu skickar ett sms så skriv gärna vem det är ifrån..)
Mamma jobbade på övertid så det kändes som att jag fick vänta i all evighet på att hon skulle komma hem så att vi kunde åka in och hämta den :o men nu så är den min!
Nu ska jag springa ivåg till köket och hjälpa Tommy :)

Godmorgon!

Nu sitter jag i soffan och bara tar det lite lungt. Äntligen är det fredag! Jag hoppas att min mobil har kommit in i butiken nu så att jag kan få den ikväll! :D Annars så ska jag ska väll inte göra något speciellt idag, förutom att hämta mobilen.
Juste! Tommy kommer hem idag också :D Det känns som att han har varit borta i nästan en månad men han har bara varit borta i fem dagar :p Operationen gick bra och han är uppe och går nu, med hjälp av kryckor.
Jag fick sitta och äta min frukost helt ensam för mamma gick till jobbet tio i sju. Jag fattar inte att hon orkar.
Haha, gud det låter verkligen som om '' tyck synd om mig! :'(''
hahah x)  
Nu ska jag göra lite annat innan jag går ner till bussen. puss!♥

J*vla svin!!

Nämen titta, jag har hamnat här igen.. Nu har jag ätit klart. Det blev thai-mat :) Det var väll ganska gott men jag föredrar kinamat. :)
Blev inte så mätt heller så jag ska fråga mamma om hon kan koka en majskolv åt mig när hon kommer hem.
Jag har inte gjort så mycket idag, jag satte mig framför tv:en och sen så gick jag ner och beställde mat.

Jag sitter och kollar på nyheterna och nu har det tydligen varit en ny våldtäckt i Örebro, i morse. Jag fattar inte hur man kan göra så mot någon! Jag skulle vilja kastrera våldtäcksmän! ÅHHH, jag får spunk bara jag tänker på dom svinen!
Förlåt jag var bara tvungen att få ut min ilska någonstans. Men jag skulle tro att jag inte är ensam om att man borde kastrera alla dom där slemmiga och äckliga gubbarna!

ska jag? :p

Haha, jag funderar på om jag ska bli lite mer ego.. x)
Jag tänkte att jag kanske ska börja ta lite mer bilder på outfits och sånt,
vad tycker ni? Ska jag bli lite mer ''ego''? ;)


Ny design!

Tryck på f 5 om du inte ser en ny design ;)
Jag hade ingenting att göra så jag gjorde en ny design, vilket jag tyckte att jag behövde.


Tycker ni att jag ska ha den gamla eller den nya?

Hemma hos Louise

Jag följde med Louise hem idag, igen ;)
Vem vet vad vi kommer att hitta på? Antagligen så kommer vi snart att gå ner och kolla på tv eller så kommer vi att sitta kvar här och spela något spel.. Men vad vet jag?
Vi slutade 13:45. Det var grymt skönt att få slippa vara kvar där till halv fyra.
Jaja, nu ska jag inte sitta här och skriva strunt mer. puss♥

Sitter i biblioteket.

Nu sitter jag inne på biblioteket för att vi har ingen svanska, Marie är nämnligen sjuk. Vi har engelska med henne idag också och det är den sista lektionen. Vi slutar fem över två tack vare det! :D
Gårdagen har jag redan berättat om så jag skriver inte om den nu. Idag så ska jag plugga när jag kommer hem, och antagligen sitta och längta tills på fredag också.. ;)


Det här är min favorit dag!

Nu har jag kommit hem. Jag fick en annan mobil men dom hade den inte i på lager så att vi ska åka och hämta den på fredag istället :) Och jag fick den som jag ville ha. Sen fick jag en tröja som jag ville ha också :D En munktröja. Vi gick in på Cubus för att jag skulle kolla på en ''OnePiece'' men dom var inte så fina, men då hittade jag den här tröjan istället och då köpte mamma den åt mig :D


Man ser inte så bra men är i alla fall mörkblå-grå sprecklig. :)

P.s visst är det en ren spegel? ;)


Är på elgiganten x)

Hahah, nu är jag inne på elgiganten och väntar på hjälp men det kommer ju aldrig någon.. Jag ska snart få välja en ny telefon :D Näh, nu ska jag springa iväg till mamma igen ;)

NU JÄKLAR!!

Nu ska jag faan ha en ny mobil! Dom där mupparna på elgiganten kan säga vad dom vill jag SKA ha en annan telefon!! :@

bilder :)

Nu har vi kommit in igen. Det är mest Louise som har blivit fotad för att hon ville ha en ny header så då skulle vi ta bilder som hon kunde ha till den :) Vem vet, det kanske dyker upp en ny header på hennes blogg nu? ;)
Några bilder:

bild nr. 22 - svamp


ut och fota :)

Nu går jag och Louise ut och fotograferar. Förhoppningsvis så är det bara jag som tar kort på Louise för jag ser ut som om jag precis har vaknat. Men Louise är lika fin som alltid!
Bilder kommer förmodligen sen ;) Byebye!

Fråga mig inte om hur det luktade..

Här får ni två bilder från igår kväll. Ser man att vi har tittat på Se upp för dårarna eller? ;)
Förstår ni vad jag menar med våran madrass som var dränkt i kuddar och täcken? ;)

01:26

Hihih, nu har jag och Louise kollat på tre filmer.. :p Vi har tittat på Se upp för dårarna, Tomten är far till alla barnen och Kim Possible. Snart ska vi lägga oss och då ska vi kolla på Pippi Långstrump flyttar in i villa Villekulla medan vi ska försöka somna.
Vi hade jättemysigt nere vid tv:en, vi la en madrass på golvet och dränkte den med massor utav täcken och kuddar ;)
Näh, nu ska vi sussa. Godnatt!

Louise städar!

TJA! Nu sitter jag hemma hos Louise här framför datorn medan hon städar i ordning på sitt rum :) Hon är så duktig!
Jag skulle också behöva städa mitt rum :p
Just för tillfället så har jag så tråkigt att jag sitter och tuggar på ett McDonald's sugrör, haha.
Aja, nu ska jag inte tråka ut er mer, hejdå. ♥

ska jag?

Jag och Louise kollade igår hur vi såg ut i lugg.. Jag ska klippa mig snart och jag funderar på om ja ska klippa lugg. Jag hade det i sjuan men inte så speciellt länge.

ska jag eller ska jag inte?

Godmorgon!

Det blev inget inlägg igår för jag satt helt enkelt inte vid datorn igår. Nog om det, jag var med Louise igår, vi kollade mest på tv, på disney channel ;)
Idag så ska jag sova hos Louise istället. Och Emma skulle tydligen också det :D
Jag skriver inte så mycket mer nu för att jag ska sitte och rensa massa bilder på min dator nu, så hejdå alla sötnosar! ♥

En såkallad pluggdag..

Hej, nu sitter jag hemma hos Louise. Vi har typ inte gjort någonting förutom att kolla på tv. Vi skulle ha pluggat men det blev inte riktigt så.. Jag får ta och läsa det där när jag kommer hem, och så får mamma hjälpa mig också. ;)
Louise sitter och slipar ansiktet och armarna med en fil som hon har använt för att fila sina fötter x)
Hihihi, hon är så söt den där Louise!
busigt.

Teknik.

Nu så sitter jag och har teknik.. Jag har precis gjort klart mitt armband så nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra nu. Det blir ingen stan idag :( jag måste plugga SO för vi har prov imorgon och jag fattar inte ett piss. Aja, nu ska jag gå innan Micka får spunk på mig ;s

träningsverk..

Tjobba! Nu har jag kommit hem från skolan.. Det var lika tråkigt som alltid.
Jag har träningsverk idag :p Efter springturen så var jag inte den bästa på att strecha.. ;) Men på något sätt så är det lite skönt när det gör ont, men ändå inte.
Jag och Jennifer gick hem tillsammans efter att vi hade gått av skolbussen, och när vi kommit hem till mig så stog vi utanför här och pratade om allt möjligt, massa skit helt enkelt. :p
Jag pratde nyss med Linnea i telefon och vi ska snart ta oss en liten fotosväng ;) Hon ska bara kolla klart på någonting på tv:en. Nu ska jag ta mig en kopp varm choklad, hemmagjord. Mums!

*flås, flås*

YES! Nu har jag äntligen fått min springtur! :D Jag är jättestolt över att jag verkligen orkade mig ut och jogga (h)
Jag sprang runt Alm nilket kanske inte är sådär jättelångt men i alla fall.. Vist är jag duktig? ;) Plus att jag klarade att springa runt hela utan att stanna och gå en endaste gång! :)
Jag känner att jag måste göra det här oftare för fy tusan vad det var jobbigt!
Aja, nu ska jag sluta prata om det, haha. Ny duschad är jag, så nu sitter jag med en hårinpakning också :)
Jag ska jag ringa till Louise och fråga om hon ska till källarn, och efter det ska jag sätta mig och plugga samtidigt som jag ska göra i ordning ett riktigt härligt fotbad som belöning till mig själv ;)

hemma hos mamma igen.

Hejsan, nu har jag kommit hem till mammis igen :) Jag skulle ha åkt hit igår men mamma och Tommy var inte hemma så därför åkte jag hit idag istället :) Jag sitter och pratar på skype med Louise och någon Jesper :P Jag säger inte så mycket för att min dator dampar typ hela tiden -.- Aja, jätteintressant, jagvet.
Imorgon så ska jag plugga sönder! :o och om jag hinner eller orkar så ska jag ut och springa också!
Nu har jag ingenting mer att skriva om.. Imorgon så kaaaanske ni får några bilder från i lördags. Om jag orkar :)

har inte hunnit..

Hej, idag vaknade jag av att Brasse stog och flåsade mig i ansiktiet :p Han hade inte så värst bra andedräkt, haha.
Jag åkte hem från Johanna vid 3 ungefär. Då åkte vi till farmor och farfar och sen till huset och kollade lite.
Nu har jag precis hjälpt klart pappa med redovisning av sitt jobb av den här månaden. Jag skrev tre sidor, dataskrivet -.- Det var inte så speciellt roligt! Men nu är det klart i alla fall, så nu kan pappa skicka iväg det där och få sin lön :)
Jag har inte riktigt hunnit sitta vid datorn idag för att jag har haft fullt upp helt enkellt..
Aja, nu ska jag hjälpa pappa, igen. Fast nu är det tv:en som krånglar.. :s

The last song

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!! Fy faan vilken bra fil! :'o
Hahahah, jag har gråtit sönder! :o Just för tillfället så ser jag ut som en upp svullen köttbulle *slash* tomat.
Inte kul. och Elias har typ bara suttit och garvat åt mig och Johanna när vi har gråtit! Bajs på honom!
Innan The last song så tittade vi på Linas kvällsbok, den var också helt grym! Hahah, fast den sat vi typ bara och garvade åt x) Nu ska dom kolla på någon skräckfilm vilket jag inte tycker om. Hihi :$
Jag kan ju alltid ta mig en tupplur medan dom skriker och har sig.
p u s s .

FILMKVÄLL!!! :D

Hej nu sitter jag hemma hos Johanna, det blir filmkväll ikväll ;) Det blir jag, Johanna, Elias, Elise, Ludwig, Agnes och Emma :) Innan jag kom hit så har jag varit hemma hos farmor och farfar, jag hjälpte pappa med at dra massa stockar efter fyrhjulingen. Det gick faktiskt oväntat bra för jag trodde att jag skle klanta mig, men det gjorde jag intesom tur var :) Det är asroligt at köa fyrhjulingen! :D Hihih, pappa skjutsade mig till Johanna med den x) Det blev jättekalt om mina ben för att det gick ju ändå hyffsat fort.
Aja, nu ska jag inte sitta här och vara osocial inte! Jag lägger upp bilder imorgon. (om det blir några) puss ♥

ingen springtur..

Hej, det blir ingen springtur idag heller för att jag har inga joggingskor :( Dom blev kvar hemma hos mamma :S
Så jag få väll spring nästa vecka istället.. 
Imorgon ska jag hem till Johanna på filmkväll :D Myyyysigt värre! :o
Nu har jag inte så mycket mer att skriva om så jag antar att inlägget tar slut här :)

Hej!

Nu sitter jag i datasalen, igen ;)
Igår så följde jag med Elise hem efter skolan :) När vi kom hem till henne så sattae vi oss direkt framför tv:en, och åt varsin mandarin gjorde vi också :) Sen gjorde vi inte så mycket mer.. Juste! ELise top en liten tupplur också ;) Hahha, så söt!
Idag så ska jag hjälpa pappa med att skriva något på datron för att han säger att det tar så lång tid för honom när han gör det x) Efter det ska jag ut och springa eftersom att det inte blev av igår :)
Hahah Lina är så söt :) Hon sitter brevid mig och läser ord efter ord när jag skriver dom istället för att gå inte efteråt och kolla :p Och nu säger hon bara ''Fridiiis'' och ''meh'', och nu ska hon tydligen inte säga någe mer. (Hon ville inte att jag skulle skriva det. MOHAHAHA!)

RSS 2.0